Hola, soc l’Anna Estil·les

Soc Feliç, Mare, Coach i Nutricionista

El meu propòsit és ajudar les persones a sentir-se més felices tant en el seu ambient com en el seu entorn familiar.

Sempre m’ha mogut un afany per viure experiències diverses, base real de tot coneixement, guiada pels valors de l’honestedat, empatia i gratitud.

Ja fa molts anys que vaig començar a interessar-me pel món del desenvolupament personal i emocional i és aquí on vull aportar la meva experiència i aprenentatge.

He superat obstacles de tot tipus, però aviat vaig aprendre a perdonar, a relativitzar, a creure en mi, perdent la por a enfrontar-me als reptes i posant il·lusió en tot el que feia.

La meva trajectòria professional s’ha desenvolupat en diferents àmbits, de freelance a treballadora per compte d’altri, des d’àrees més tècniques a funcions de gestió-direcció.

Aquesta experiència, sumada a la formació acadèmica rebuda, m’han ajudat a concloure que la felicitat ve de l’interior i que el canvi es produeix quan tu vols que arribi i trobes les eines adequades.

Un dia vaig prendre consciència que era el moment de fer-se preguntes i de connectar el que jo era amb qui volia arribar a ser.

Què aporto?

  • Experiència
  • Formació
  • Confidencialitat
  • Comprensió
  • Flexibilitat
  • Llum

Membre associat certificat d’ASESCO, Associació espanyola de Coaching. Certificació internacional en coaching personal i executiu amb PNL, intel·ligència emocional i neurociència, per EFIC.

Membre de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica. Diplomada en Dietètica i Nutrició per la Universitat Henri Poincaré de Nancy, França. Homologació d’estudis en Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Barcelona (2012)

Contacta amb mi

Per qualsevol consulta no dubtis en posar-te en contacte amb mi per
Whatsapp, Telèfon o Correu electrònic.

Estaré encantada que em contactis i d’acompanyar-te en tot el procés.

+34 617 591 804

+34 617 591 804

infocoach@annaestil.es