Tu pots viure millor,
Només necessites saber com!

El meu propòsit

El teu benestar

El meu mètode

Transforma la teva vida

El meu acompanyament

El motor que et farà posar en marxa

Sóc Anna Estil·les, coach i mentora, experta en hàbits físics i mentals i estic aquí per ajudar-te.

¿Què faig?

El meu propòsit és acompanyar les persones a agafar el control de les seves vides transformant la seva ment i els seus hàbits mitjançant el meu mètode ACARS (Actitud, Control mental, Acció, Resultats sòlids) que combina coaching i mentoring, per viure d’una manera més saludable i aprendre a “surfejar” la vida amb èxit, posant ordre en el seu món, i adoptant la millor actitud en cada noment, malgrat els costi implementar canvis, se sentin perduts, no tinguin cura de la seva salut i/o tinguin una visió negativa de les coses.

Descobreix com convertir el teu cervell en un aliat per la teva Felicitat i Benestar

llegint el meu llibre.

NO MIRIS CAP ENRERE PREGUNTAN-TE, PER QUÈ?,

MIRA CAP A ENDAVANT I PREGUNTA’T, PER QUÈ NO?

Coaching / Mentoring Individual

La vida transcorre a la nostra pròpia ment

Coaching / Mentoring Familiar

Perquè viure amb benestar emocional i físic és possible. Harmonia i salut.

Coaching per a empleats d'empreses

Sembra abundància i recolliràs una bona collita.

Testimonis

Era la primera vegada a la meva vida que realitzava sessions de coaching i el resultat va ser molt millor del que esperava. L’Anna va aconseguir ajudar-me sense ni tan sols donar-me cap consell, em va ajudar a mi mateix a entendre les meves necessitats, a prioritzar-les i a establir un pla que em permetés abordar allò que m’allunyava dels meus objectius.

En només 4 setmanes, més els deures de cada sessió, em vaig sentir capaç d’ordenar les meves idees, enfocar-me en el realment important i a definir el camí que em va portar a estar on volia estar el dia que va començar el procés de coaching.

Li agraeixo el seu ajut i recomano al 100% les seves sessions per progressar tant a nivell personal com, en el meu cas, professional.

 

Carles Martrat
Enginyer vibro-acústic a ALSTOM

Amb l’excés de treball sovint descuidem la nostra salut.

Fer un procés de coaching amb l’Anna em va ajudar a prendre consciència que havia de canviar alguns hàbits, i el camí va ser fàcil, em vaig sentir còmode, capaç, segur.

M’atreviria a dir que és una autèntica facilitadora de benestar.

 

Rafa Matamoros
Empresari sectors logístic i tecnològic

Estava en un moment de la meva vida on necessitava canviar certs aspectes que no m’agradaven.

L’Anna em va acompanyar durant tot el procés de coaching i finalment vaig poder aconseguir el meu principal objectiu.

La recomano sens dubte com a molt bona professional i com a persona de gran qualitat humana.

 

Marta A.
Consultora pedagògica

En el procés em vaig sentir molt còmode. Em vaig sentir realment escoltat per part de l’Anna, i es nota que li agrada ajudar els altres a créixer tant a nivell personal com professional, amb l’objectiu que es pugui gaudir d’una vida més plena.

 

Jordi Balcells
Economista

Desprès de realitzar el programa amb l’Anna durant varis mesos, puc dir que l’acompanyament ha estat una gran experiència, especialment per ajudar-me a conciliar el meu salt laboral amb el meu estil de vida i tenir clares quines eren les meves prioritats i poder manejar-les. Aquest procés ha estat molt intensiu, i el recolzament per la seva banda imprescindible. Les habilitats emprades han estat clau pel desenvolupament i el creixement personal que he experimentat durant els darreres mesos.

Alex Garre
Financial Planning & Analyst – Europe

Contacta amb mi

Per qualsevol consulta no dubtis en posar-te en contacte amb mi per Whatsapp, Telèfon o Correu electrònic. Estaré encantada que em contactis i d’acompanyar-te en tot el procés.

+34 617 591 804

+34 617 591 804

infocoach@annaestil.es