+34 617 591 804 infocoach@annaestil.es

Coaching Familiar

En què et puc ajudar?

Necessites viure en un entorn familiar amb més plenitud?
Vols millorar les teves relacions familiars?
T’agradaria gaudir d’un entorn familiar amb millors hàbits de salut i una comunicació més sana?

Pensa en una família que es comunica de forma efectiva y afectiva, que té uns hàbits de vida saludables, on els membres se senten còmodes a casa, que tenen la seva individualitat i llibertat, però que també se senten units i van en una mateixa direcció.

Les famílies que s’entenen i avancen juntes, potencien el desenvolupament i èxit personal de cadascun dels seus membres.

El nucli familiar és un element que aporta benestar i suport a cadascun dels seus components o pot ser un element distorsionador per al propi creixement personal, com a font de conflictes i origen de creences limitants.

Millorar les relacions i la comunicació entre els components de la família permet que cada membre trobi el seu espai i al mateix temps hi hagi una unió d’interessos en base a un bé comú.

També en l’àmbit de la parella, des de la pròpia experiència personal, vaig descobrir els mecanismes que creen relacions saludables i les diferents tipologies de la vida en comú. En la major part dels casos, solucions senzilles mitjançant eines adequades, aporten canvis molt significatius per a construir una relació nova, millorant la perspectiva del que hem construït fins el moment.

A més, tot plegat pot anar acompanyat de l’adquisició d’uns hàbits de vida saludables que es poden treballar conjuntament, per millorar el benestar i la salut, amb la qual cosa l’equilibri familiar està garantit.

El coaching des d’una perspectiva holística, és un element de canvi que produeix efectes transformadors.

Coneix el meu programa complet de desenvolupament familiar que inclou tècniques de PNL (Programació Neurolingüística) i Intel·ligència Emocional i la implementació d’Hàbits Saludables.

Perquè viure amb benestar emocional i físic és possible. Harmonia i salut.

Contacta amb mi

Per qualsevol consulta no dubtis en posar-te en contacte amb mi per
Whatsapp, Telèfon o Correu electrònic.

Estaré encantada que em contactis i d’acompanyar-te en tot el procés.

+34 617 591 804

+34 617 591 804

infocoach@annaestil.es